Retro, luxoasa, îndrăzneața, catifeaua revine la moda in acest sezon inlaturand  ideea preconceputa cum ca ar fi rezervata doar pentru canapeaua  sau draperiile din casa bunicii .

catifea alba tapiterie  catifea neagra tapiterie

Simbol al eleganței, puterii și sofisticarii, catifeaua este un adevarat punct de referinta in lumea tesaturilor decorative.

catifea pentru canapele

Designerii apreciaza acest minunat material pentru sentimentul pe care il poate induce  – o combinație intre clasic și modern.

Inconfundabil de moale și plăcuta la atingere, catifeaua se potriveste  în toate incaperile in care dorim o atmosferă reconfortantă. Ea poate adauga acel element de lux in orice incapere.

catifea de lux tapiterie  catifea de lux pentru tapiterie

Exista mai multe tipuri de catifea , diferentiate ca si aspect  : catifea din bumbac, catifea din in, din lana , din mohair, din matase si catifea sintetica apreciata pentru tapiterie cu rezistenta mare la uzura.

 

catifea lucioasa pentru draperii

 

Arata grozav in living oferind caracter spatiului , integrata in tapiteria fotoliilor, scaunelor sau a canapelei.

catifea tapiterie canapele

Este tesatura perfecta pentru un dormitor. O buna modalitate de a introduce acest material in decorul dormitorului  o reprezinta  draperiile . Textura grea a catifelei este perfecta pentru a incadra ferestrele  iar draperiile din catifea ofera sentimentul de caldura .De asemenea este o buna optiune pentru a imbraca  tablia patului si nu in ultimul rand pentru accesorii cum ar fi pernele decorative.

catifea tablie pat

Se potriveste foarte bine cu acea tendinta de a introduce un element de glamour in decor. Această țesătură bogată și tactilă funcționează cel mai bine ca si accent și va oferi cu siguranta o senzație de lux.

catifea tapiterie  tapiterie catifea

Catifeaua parca te provoaca sa o atingi.

catifea tapiterie  tapiterie catifea

Finisajul moale si matasos o face ideala pentru tapiteria canapelei sau fotoliilor.

catifea lucioasa tapiterie

Alegerea unei tesaturi plina de personalitate precum catifeaua pentru utilizarea intr-o amenajare  de interior reprezinta in mod evident un pariu sigur pentru ca aceasta nu este doar luxoasa,calda, placuta la atingere , ci si foarte relaxanta. Adaugati la toate acestea si notiunea de atemporalitate.  Atat de multe argumente in favoarea alegerii catifelei !

www.cromatique.ro

Va asteptam cu drag in showroom-ul nostru situat in strada Occidentului, nr 42, sector 1, Bucuresti.