La Cromatique, intampinam sezonul cald cu o noua colectie de textile outdoor, special destinate amenajarilor de exterior.

Noua colectie reuneste texturi, modele si culori frumoase care se vor armoniza decorurilor dumneavoastra in aer liber.

Avand o compozitie de 100% fibre acrlice, sunt rezistente la actiunea razelor UV , murdarie, umezeala, mucegai.  Sunt special concepute sa reziste actiunii factorilor externi si sunt foarte usor de intretinut .

!!!!!  Sunt garantate de catre producator pentru pastrarea in timp a culorilor o perioada de 6 ani.

textile outdoor

Culori vibrante

Varietatea culorilor din cadrul colecției este remarcabilă.

De la culorile neutre la cele vibrante, noua colectie de materiale textile outdoor oferă posibilitati de decorare pentru toate gusturile.

Material textil pentru exterior Mar Turquesa  Material textil pentru exterior Elba Amarillo  Material textil pentru exterior Mar Rojo

Texturi moi si modele deosebite

Nu doar gama variata de culori face deosebita aceasta colectie ci si faptul ca materialele sunt moi si placute la atigere  iar modelele si printurile sunt cu adevarat deosebite.

Material textil pentru exterior Thira Marino  Material textil pentru exterior Santorini Marino Material textil pentru exterior Kameni Marino

Fie ca doriti sa le folositi pentru perne decorative, huse mobilier pentru terasa, draperii pentru pergole, hamace ,baldachine,sezlonguri… va adresam o invitatie calduroasa in showroom-ul nostru situat in strada Occidentului, nr 42 , sector 1, Bucuresti, pentru a descoperi alaturi de noi colectia noua de materiale textile pentru exterior.

 

www.cromatique.ro

Mai multe detalii despre textile outdoor : Materiale textile outdoor – durabilitate si confort in amenajarile de exterior si interior

materiale textile de exterior