Să ne lăsăm, așadar, fermecați de una dintre cele mai importante tendințe de design ale anului 2023 !

Cromatique


Designul geometric este perfect pentru a adăuga interes și personalitate unui spațiu.

Cromatique

Creativitatea combinarii imprimeurilor poate transforma cu succes un interior neutru într-unul sofisticat, dinamic si vesel.

  • Stabilește mai întâi paleta de culori care să se potrivească ție, stiluilui tau și casei tale . Alege apoi mai multe modele din paleta coloristică preferată.

Cromatique

Fie că optezi pentru tonuri subtile și relaxante ori pentru nuanțe saturate, îndrăznețe , foloseste aceeași culoare în storuri, draperii , tapițeria canapelei, perne decorative,  într-un joc al modelelor contrastante, pentru un impact maxim.

  • Alege culori care sunt similare în toate modelele si imprimeurile pentru o aparență organizată.

  • Prin geometria țesăturilor poti adăuga interes într-un interior neutru decorat

Carourile, dungile, mixul de țesături cu texturi diferite sunt elemente perfecte pentru a adăuga interes în interioarele decorate predominant în culori neutre.

  • Lasă culorile neutre să devina fundal atunci când folosesti imprimeuri

  • Combină modelele geometrice cu modele florale

Imprimeurile florale  sunt acompaniamentul perfect pentru carouri și dungi oferind împreună o priveliste intrinsec fermecătoare, însa este foarte important să ne asigurăm că decorul rămâne uniform si  nu este incarcat.

  • Geometria, vedetă prin piesele de mobilier

Folosește modele geometrice pentru mobilierul tapițat și pentru perne decorative care vor capta instantaneu atenția.

Mobilierul tapițat cu o țesatură ce are un design geometric poate reprezenta acel punct focal ce adaugă caracter unui spațiu de altfel neutru.

  • Folosește modele de dimensiuni diferite

Pentru un aspect coeziv folosește o gamă variată de mărimi atunci când combini și asortezi modele.

Selectează mai multe modele care variază ca mărimi si proporții așa încât, acestea sa nu concureze între ele, ci să se completeze armonios.

Când alegi modele pentru interioare amintește-ti că imprimeurile la scală mare se pot combina cu imprimeuri mici atâta timp cât paleta de culori rămane în aceeasi familie.

Foloseste un imprimeu dominant pentru centrul focal al incăperii care se poate regăsi de exemplu ca model în tapițeria canapelei, tapet ori draperii.

  • Alege dungi orizontale sau verticale pentru a adăuga spațialitate sau înalțime camerei.

Vă asteptăm cu drag în showroom-ul nostru, pentru a alege din multitudinea de modele si imprimeuri geometrice , pe acelea cu care sa creați un decor incântător.

www.cromatique.ro