Broderia clasica se reinventeaza în fiecare zi. Revine in forta cu simbolismul si puterea motivelor geometrice,culorile si modelele specifice diferitelor culturi.

Cromatique va propune o colectie de materiale textile 100% din fibre naturale, brodate, cu motive etnice, de inspiratie marocana.

tapiterie din in brodat

Tapiterie fotoliu din 100% in brodat -  tesaturi, care captureaza magia Orientului Mijlociu.

tapiterie brodata

Aceste materiale textile decoreaza si inspira, ne transporta in culturi stravechi, aduc textura si culoare.

Adăugarea de elemente decorative din alte culturi în interioarele noastre creează un sentiment de evadare într-o lume exotica.

Esenta si arta sunt strans legate de traditie.

Modelele si motivele traditionale au fost dezvoltate de-a lungul secolelor, impregnate cu parfum si caldura . Au inspirat generatie dupa generatie.

Suntem fascinati de traditie si obiceiuri stravechi, de magia orientala, spiritualitatea autentica, unicitatea modelelor, de amestecul de secol XXI cu Evul Mediu.

tapiterie cu motive etnice

Fotoliu tapitat cu material textil brodat Kashmir

stofa tapiterie brodata

 Kashmir este un material textil aventuros în privinta culorilor,actualizeaza motivul tradițional cu nuanțe vii. Ne inspiră și ne face să ne simțim calatorind, fara a pleca de acasă, transformând ambientul locuintelor noastre într-un spațiu primitor și magic.

material tapiterie brodatmaterial tapiterie modele traditionalematerial tapiterie fotoliu

Tesaturile naturale brodate cu motive traditionale sunt dovada magiei, aduc un stil minunat, sofisticat, un  design deosebit, o atmosfera a etnicului rafinat.

Motivele interesante, cu o geometrie deosebita nu trec neobservate, reprezinta adevarate surse de inspiratie in amenajarile de interior.

draperii brodate

Yamir -  material potrivit in decorarea ambientelor naturale și elegante

material draperii din in brodat

storuri romane

Lasati-va inspirati de colectia de textile din in cu broderii de inspiratie marocana si transformati un colt al locuintei dumneavoastra intr-un decor unic si incomparabil.

Obțineți maximul din paleta simbolurilor și culorilor și folositi aceste materiale pentru draperii, tapiterie sau perne decorative.

Combinate cu mobilier clasic sau contemporan, captivantele modele de țesături brodate cu motive etnice, vor creea un design interior plin de culoare,energie si interes.

Va asteptam cu drag in showrom-ul nostru , pentru a  va prezenta minunata noastra colectie de materiale brodate.

http://www.cromatique.ro/