In designul de interior materialele textile joaca un rol important.

Perdelele  si draperiile  au un impact semnificativ asupra oricarui decor si asupra modului in care ne vom simti in casele noastre. Sunt o modalitate de a ne exprima stilul personal prin culoare, model si textura .

perdele moderne

Showroom-ul Cromatique reuneste o colecție variata de materiale textile pentru realizarea de perdele si draperii moderne care vor  înfrumuseța locuintele dumneavoastra.

magazin perdele Bucuresti

Producătorii contemporani folosesc tehnologii inovative, exploreaza noi materiale sau combinatii ale acestora, pentru a crea tesaturi cu proprietati deosebite. Astfel perdelele si draperiile moderne  indeplinesc de cele mai multe ori atat un rol decorativ cat si un important rol functional.

Rolul funcțional al  perdelelor si draperiilor se reflectă prin caracteristicile materialelor din care sunt confectionate. Ajuta la mentinerea vietii private, blocand sau controland lumina naturala care patrunde din afara, izoleza fonic, creeaza efecte optice deosebite si spatii mai confortabile.

Fiecare interior are cerințele sale, asa ca alegeti perdele si draperii in functie de nevoile dumneavoastra !

 

blackout

 • Boreas-blackout ignifug,de înaltă calitate.Reprezinta o alegere excelentă pentru confectionarea de draperii moderne atunci cand  doriti sa blocati patrunderea  luminii naturale in incapere.

draperii fonoabsorbante

Zgomotul sa ramana afara !

 • Ceres  si Dedalo –doua materiale textile din gama tesaturilor fonoabsorbante din care se pot realiza minunate draperii moderne acustice.

materiale textile fonoabsorbante

 In ceea ce priveste designul, perdelele si draperiile moderne pot fi personalizate in culoarea,modelul si textura dorita.

Unele dintre cele mai populare motive moderne sunt cele geometrice.

perdele la moda

Perdelele si draperiile reprezinta o cale de a introduce formele geometrice in decor, definitivand astfel aspectul contemporan al interiorului.

perdele in tendinte

 • Bruno –material rezultat din alternanta simetrica dintre o tesatura transparenta si una opaca. Este completarea perfecta pentru incaperile ultra modern decorate.

perdele de designer

 • Suomi  - geometrie abstracta ,design futurist pentru minunate perdele moderne

perdele moderne 2015

 

draperii moderne

 • Bergen -textil decorativ texturat pentru un ambient sofisticat,elegant si    contemporan

Daca nu va doriti un model, lasati texturile si culorile din perdele si draperii sa defineasca spatiul.

perdele moderne living

 • Talia – material textil compus din doua tesaturi de culori si texturi diferite care produc impreuna un uimitor efect .Perdelele realizate din acest material  vor adauga farmec, eleganta si rafinament prin prezența lor simpla și subtila.

Va invitam sa vizitati magazinul nostru , unde puteti alegeti materiale in cele mai noi tendinte pentru amenajarea locuintei dumneavoastra.

http://www.cromatique.ro/