In sezonul cald,terasa este locul unde  petrecem o mare parte a timpului liber. De aceea ar trebui sa acordam acestui spatiu aceeasi atentie pe care o acordam interiorului casei.

Va prezentam cateva idei pentru redecorarea terasei :

Cum mobilierul de exterior este conceput a fi durabil,si adesea este in culori neutre, schimbarea se poate produce adaugand huse detasabile (se pot spala,usor) si perne decorative vibrant colorate.

Pe langa confort,va vor ajuta la creearea unei stari de spirit si vor adauga o nota de stil personal terasei dumneavoastra.

Ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand alegeti textilele pentru decorarea terasei?

Asigurati-va ca acestea sunt special destinate utilizarii in exterior,rezistente la umiditate,ultraviolete,usor de intretinut.

Huse mobilier terasa

Pentru a le conferi o astfel de destinatie,producatorii supun aceste materialele unor tratamente specifice : tratament de impermeabilizare,tratament pentru reducerea absortiei murdariei si a petelor,tratament pentru prevenirea dezvoltarii microbilor si a ciupercilor…

Material inspiratie marinaMaterial outdoorMaterial impermeabilMaterial teflonat

 

Material outdoorHuse scaune terasaMateriale de calitateHuse detasabile

 

Urmatorul pas este alegerea designului si a culorilor potrivite.

Din fericire, exista o mare  varietate de modele : de la materialele uni in culori neutre , la cele cu printuri grafice,vesele,cu modele florale sau dungi versatile.

material textil hidrofug  material textil huse terasa

Folosind paletarul cromatic,asigurați-vă că toate modelele și culorile sunt similare sau complementare.

Va asteptam cu drag in showroom-ul nostru pentru a va prezenta colectia de materiale oudoor si impreuna vom transforma ideile in realitate.

 

Textile pentru exteriorTextile outdoor

Fie ca reprezinta zona in care luati masa in noptile calde de vara,locul in care organizati petrecerile in aer liber sau un colt linistit de lectura, terasa dumneavoastra va arata minunant !!!

Idei amenajare terasa

www.cromatique.ro

Mai multe detalii despre textile outdoor :   Colectie noua de textile outdoor