La Cromatique, anul 2017 debuteaza cu o noua colectie de textile destinate decoratiunilor de interior.

Noile tesaturi surprind atat prin delicatete cat si prin grafica sofisticata ce imbina modelele geometrice cu cele florale.

Pot fi folosite pentru confectionarea de perdele, draperii, tapiterii, cuverturi de pat si perne decorative.

Noua colectie iese in evidenta nu doar prin designul inovator ci si prin specificatiile tehnice ale tesaturilor. Este o colectie conceputa atat pentru decorarea spatiilor publice ( hoteluri, cafenele, restaurante, birouri ..) cat si pentru cele private. Materiale cu latimi de 300 cm, imprimate digital, ignifuge si cu proprietati de izolare fonica.

 

material-draperii-colectia-2017

Un print unic,o combinatie speciala de culori care induce relaxare si confort, Alisee imbina perfect simetria si geometria cu motive organice si florale. Ignifug si izolator acustic in acelasi timp, din acest material textil se pot confectiona minunate draperii fonoabsorbante pentru spatii publice sau private.

ce-se-poarta-draperii-2017

draperii-moderne-2017

Dorinde  – echilibrul și armonia sunt combinate în designul acestei tesaturi. Cu o latime de 300 cm, Dorinde este un material textil ignifug fonoabsorbant. Poate fi utilizat atat in realizarea de interesante decoruri pentru spatii publice cat si  private.

draperii-moderne

draperii-cu-flori

Laurean – un material textil cu spirit modern si totodata romantic, o odă naturii si primăverii. Cu latime de 300 cm aceasta tesatura imprimata poate reprezenta alegerea ideala in decorarea spatiilor publice sau private ( este ignifuga si fonoabsorbanta ) .

draperii-cu-flori-2017

tapiterie-neagra-cu-flori

Kasandra – tesatura care imbina perfect designul clasic cu cel contemporan.Modelul floral prezent in structura triunghiulara evoca damascurile traditionale aducand un sentiment de armonie si profunzime. Avand latimea de 300 cm, acest material textil este ignifug si prezinta proprietati de izolare fonica. Poate fi utilizat atat pentru decorarea spatiilor publice cat si a celor private.

draperii-negre-cu-flori

draperii-florale-2017

Dandelle – design geometric obtinut prin intercalarea unei multitudini de printuri florale. Imprimarea detaliata aminteste de broderia traditionala. Captivanta tesatura – nu doar estetic , ci si cu uimitoare proprietati de izolare fonica .

modele-draperii-2017

draperii-fonoabsorbante

Design-ul pentru materialul Lalaika a fost inspirat de modele decorative ale cupolelor catedralelor gotice. Modernul și clasicul compun un limbaj artistic unic iar drapajele vor iesi in evidenta in mod placut. Draperii fonoabsorbante !

 

draperii-ignifuge

 

perdele-in-tendinte-2017

Tantara – tesatura pentru perdele caracterizata printr-o structură geometrică bine definită, cu un mare impact grafic,o optiune ideala pentru decorarea spatiilor elegante si cu stil.

 

perdele-moderne-2017

 

perdele-cu-model-2017

Luna  – Perdelele deosebit de decorative

perdele-2017

 

Va adresam o calduroasa invitatie in showroom-ul nostru din strada Occidentului,nr 42,sector 1, Bucuresti,unde puteti alegeti materiale textile decorative in cele mai noi tendinte pentru amenajarea locuintei dumneavoastra.

 

www.cromatique.ro

Mai multe detalii despre textile fonoabsorbante pe http://www.cromatique.ro/blog/2015/09/