Experiențele anului trecut au avut un impact major asupra modului în care trăim. Libertățile ne-au fost reduse, au crescut îngrijorările privind sănătatea și accentul pus pe locuință nu a fost niciodată mai mare.

Cumva, fiecare dintre noi, ne-am privit mai cu atenție spațiul de locuit și am încercat să ne maximizăm, pe cat posibil de mult, confortul.

Multe dintre țesăturile noastre și-au gasit binemeritatul loc în casele care au primit refresh-ul dorit.

Spre surprinderea noastră, au fost și destul de multe materiale textile ( în special din gama celor durabile, de înaltă calitate, cu rezistență crescută la uzură și murdărire, ușor de intreținut  – textile outdoor și textile Fibre Guard ) care au luat drumul locuințelor pe roți . 😊  Drumul rulotelor.  🚍 😊

Am avut noi și in trecut cereri pentru textile ce urmau să fie folosite pentru amenajarea de rulote , însă ca anul acesta, niciodată.

Odată cu nevoia tot mai mare de libertate, cu creșterea posibilității de a lucra de la distanță,  mulți oameni și-au dat seama ca pot avea un nou mod de viată, diferit de cel tradițional, pentru perioade mai lungi sau mai scurte de timp, și au imbrățișat cultura de camping.

Pana la urmă, acasă este locul unde parchezi , nu este asa? 😊

Si asta nu se referă nicidecum la a înghesui toate cele necesare traiului pentru o perioadă de timp în spatele unui Ford Transit.

Nomazii zilelor noastre găsesc modalități din ce în ce mai creative de a transforma o dubă obisnuită într-o casă elegantă pe roti.

amenajare rulote

Iar cu textilele potrivite poți sa creezi spațiul de locuit perfect , oriunde ar fi acesta.

 

#textileoutdoor #textilerezistente #textilepremium #cromatique