Draperii, draperii de lux, moderne, elegante Bucuresti

Draperiile aduc culoare si textura caminului dumneavoastra.

Descopera colectiile de materiale deosebite oferite de noi.

Avem o paleta larga de texturi, culori, modele si putem pune in practica orice idee transformand locuinta dumneavoastra intr-un ambient unic.


  • Draperii clasice
  • Draperii moderne
  • Draperii elegante
  • Blackout diverse culori si modele
  • Draperii ignifugate

Produsele noastre indeplinesc si depasesc cele mai inalte standarde de calitate.

Daca doriti intimitate sau vreti sa controlati cantitatea de lumina ce patrunde in camera, draperiile sunt o solutie evidenta. Pe langa rolul practic, aduc oricarei incaperi o atmosfera calda si placuta fiind incredibile elemente decorative.

De aceea este foarte important sa alegeti draperiile care va plac.

Intrucat sunt disponibile intr-o gama variata, alegeti-le pe acelea care va reflecta personalitatea.

Proportiile, designul, textura, modelul si culoarea sunt elemente cheie in crearea uimitoarelor draperii care vor accentua si completa decorul interior, stilul de viata si viziunile dumneavoastra.

Textura draperiilor

Pentru un look casual optati pentru materiale de draperii usoare precum in, bumbac si derivate din acestea, insa daca doriti un look formal, alegeti materiale grele precum matase sau catifea, care vor adauga lux si opulenta camerei.

Culoarea draperiilor

In alegerea culorii trebuie sa aveti in vedere mai multi factori cum ar fi: dimensiunea, forma si numarul ferestrelor din incapere, ce fel de stare de spirit doriti sa creati si nu in ultimul rand, tema generala a decorului.

Alegerea draperiilor intr-o culoare apropiata celei a peretilor creeaza un sentiment de spatialitate si simplitate, de unificare a intregului decor.

Intr-o incapere de mici dimensiuni, care tinde sa para aglomerata, cu mai multe ferestre, draperiile in culoarea peretelui ar putea reprezenta cea mai buna alegere.

La fel si in interioarele in care exista obiecte de arta, care, evident, trebuie sa fie in centrul atentiei.

In aceste situatii, puteti opta pentru modele subtile (ton pe ton , broderii fine) sau materiale texturate pentru a exista totusi o delimitare intre fereastra si pereti. Veti obtine astfel un efect interesant.

Contrastul puternic intre culoarea draperiei si cea a peretelui adauga un punct de focalizare asupra ferestrei. Daca peretii au culori neutre, puteti opta pentru draperii care sa aduca o pata de culoare, precum rosul aprins sau turcuaz. In schimb, in interioarele decorate intraznet, puteti folosi draperii in culori neutre, precum alb, crem sau gri.Modelul draperiilor

Incorporarea unui model in decorul locuintei este o modalitate usoara de a adauga interes vizual unei camere.

Prin alegerea unor draperii cu un model care atrage privirile puteti transforma complet interiorul.

Folosind imprimeuri florale, geometrice sau abstracte, dungi, animal printuri puteti da viata unei incaperi.

Proportii

Lungimea draperiilor poate afecta look-ul camerei.

Draperiile care ating podeaua ofera un aspect formal si sofisticat in timp ce acelea care se termina imediat sub nivelul ferestrei ofera un aer casual si modern.

Fie ca sunteti in cautarea draperiilor pentru living, dormitor, camera copiilor sau va doriti sa separati cu drapaje spatii ale aceleiasi incaperi, va asteptam cu drag in showroom-ul nostru.