Combinatia clasica de culori alb-negru, transforma orice incapere, de la baie pana la dormitor, intr-un interior sofisticat, chic si mereu la moda.

Negrul, definit a fi cea mai eleganta culoare poate fi alaturat multor culori: rosu, galben, violet .. Se potriveste foarte bine asociat culorilor deschise, oferind impreuna cu ele un contrast care duce cu gandul la eleganta si bun gust, insa culoarea  cu care se completeaza perfect este albul.

Albul se poate poate asorta oricarei culori, celor inchise in mod special: albastru, verde, maro, obtinandu-se de asemenea un contrast interesant.

Decorul in alb si negru este potrivit oricarui stil de amenajare insa pentru o locuinta cu design contemporan poate reprezenta alegerea perfecta.

perdele franjuri

 

In decoratiunile interioare exista o regula conform careia orice incapere are nevoie de putin negru.

Folosirea negrului adauga un punct de focalizare ce defineste look-ul sofisticat al unei camere.

Negrul in accesorii, corpuri de iluminat, ornamente sau intr-o piesa indrazneata de mobilier va atrage atentia si va imbunatati orice schema de decor. Va deveni  un contur care evidentiaza anumite zone si obiecte din locuinta.

Materialele  textile folosite pentru perdele, draperii, tapitarea mobilierului si confectionarea de perne decorative joaca un rol important intr-un design ce incorporeaza cu succes  albul si negrul.

Ferestrele decorate cu perdele si draperii albe si negre tind sa evoce un aer sofisticat cu o atitudine moderna de ultima ora.

Este de preferat sa pastrati consistenta temei  in toate elementele cuprinse in intreaga unitate a ferestrei incluzand tamplaria, sistemele de prindere (galerii sau sine), ciucurii, perdelele si  draperiile.

ciucuri de prindere draperii

Puteti pastra aspectul modern folosind tamplarie  in culori metalice sau alb solid.

Nu este indicat in acest caz sa folositi galerii din lemn rustic sau din metal auriu antic.

O perdea alb-negru este un bun inceput pentru decorarea in aceste doua culori.


perdele de lux

 

 

Draperiile alb cu negru pot fi o trasatura definitorie pentru decorul unei incaperi oferind un aspect contemporan intregului design.

draperii moderneciucuri perdeleciucuri draperii

 

Daca draperiile au imprimeuri puteti folosi acelasi material pentru pernele decorative in living sau in confortul dormitorului.

Cand lucrati cu tema alb-negru peretii nu fac exceptie.

Peretii albi nu trebuie neeaparat sa fie plictisitori si sterili  Le puteti  adauga textura aplicand  materiale artistice sau tapet cu modele decorative.

draperii alb-negru

 

tapet alb-negrutapet lavabil

tapet moderntapet cu dungi

tapet negru clasictapet clasic

tapet lavabil de calitatetapet super lavabil

Folositi albul si negrul in cadrul scaunelor,meselor si canapelelor , adaugati imprimeuri indraznete in tapiterii si perne decorative .

materiale tapiterie alb-negru

Functionalitatea este un component cheie al unui decor modern asa ca pastrati  un look functional  folosind metale si sticla curbata sau in forme unghiulare.

Transformati pozele de familie in imagini alb-negru si le puteti incorpora in designul camerei.

Daca va temeti sa folositi doar alb si negru, adaugati varietate folosind si alte culori precum galben,mov.rosu , pastrand insa proeminenta albului si negrului.

Folositi  mici pete de culoare in tablouri si printuri cu rame negre montate deasupra canapelei sau patului.

perdele living

Albul si negrul pot functiona foarte bine in dormitoarele de adolescenti.Folositi-va creativitatea adaugand accesorii decorative potrivite varstei acestora in aceleasi culori pentru a mentine stiul camerei.

tapet adolescentitapet model abstract

 

tapet pentru adolescentitapet excentric pentru adolescenti

Combinatia alb – negru in designul interior subliniaza eleganta,calitatea si rafinamentul. Va arata bine intotdeauna, nu se va demoda, asa ca daca va plac aceste doua culori, folositi-le !

perdele moderne

Va adresam o invitatie calduroasa in showroom-ul nostru, unde, impreuna cu dumneavoastra, ne vom lasa inspirati de magia combinatiei alb-negru.

www.cromatique.ro

magazine perdele si draperii bucuresti