Imprimeurile florale supradimensionate

Draperii din in Indy Tabaco

Elementele decorative cu motive florale sunt atractive si foarte potrivite pentru a redecora casa in perioada verii. Se preteaza atat interioarelor moderne cat si celor traditionale.

Lasati-va inspirati de natura si veti crea o atmosfera revigoranta, un decor proaspat si incantator care va va binedispune.

Fie ca optati pentru tapet cu imprimeuri florale, perdele, draperii, huse pentru canapele,   fotolii si scaune  sau pernute confectionate din textile cu motive vegetale veti aduce un plus de naturalete si un farmec aparte caminului dumneavoastra.

Storuri romanePerdele cu flori

 

 

 

 

Tapet cu floriTapet dormitor

 

 

 

Tapiterie fotoliutapiterie scaun

 

Pentru interioarele moderne, cu dimensiuni generoase, utilizarea  imprimeurilor florale supradimensionate reprezinta o alegere inspirata.

Vizibile, nonconformiste, abstracte uneori, imprimeurile cu plante mari, somtuoase, sunt captivante si moderne in acelasi timp. Ne duc cu gandul la prospetime si frumusete, dau culoare si dinamism spatiului de locuit, au un placut impact asupra ambientului.

 

Draperii moderne

 

Pentru a evita un decor incarcat, folosim imprimeurile florale supradimensionate combinandu-le cu decoratiuni in culori neutre, uni . Astfel vom pastra echilibrul estetic ,imprimeurile vor fi scoase in evidenta obtinand efectul dorit iar dumneavoastra va puteti bucura de frumusetea naturii si in interiorul locuintei.

 

Perdele cu floriperdele de calitate

perdele lux

Va asteptam in showroom-ul nostru . Veti gasi materiale textile cu motive florale pentru decoruri incantatoare.

 

www.cromatique.ro

      showroom perdele Bucuresti

Leave a Comment