Draperiile fonoabsorbante – solutie pentru sporirea confortului nostru

„Zgomotul dăunează grav sănătății umane și interferează cu activitățile oamenilor de zi cu zi, la școală, la locul de muncă, acasă și în timpul de recreere”- Organizatia Mondiala a Sanatatii

Daca doriti sa minimizati zgomotul intr-un spatiu, Cromatique va recomanda draperii fonoabsorbante.

Stiati ca exista materiale textile decorative care absorb si reduc zgomotul?

Tesaturile Ceres si Dedalo – disponibile intr-o gama larga de culori,sunt recunoscute si certificate pentru proprietatile fonoabsorbante.

Se pot utiliza pentru realizarea decorurilor in sali de cinematograf, birouri, sali de concerte, sali de conferinta, hoteluri,restaurante, si de ce nu, si in casele noastre, locul in care ar trebui sa ne simtim confortabil si relaxati.

Captivante materiale textile- nu doar vizual sau estetic – dar si cu uimitoare proprietati acustice !

draperii fonoabsorbante

Ceres - Un material textil captivant, nu doar estetic, ci si datorita proprietatii de a reduce si absorbi zgomotul.Este disponibil intr-o gama de 56 de culori. Poate fi utilizat atat pentru realizarea de draperii acustice cat si pentru tapitarea    diverselor piese de mobilier.

draperii care izoleaza fonic

materiale textile fonoabsorbante

Dedalo - material textil  recunoscut si certificat pentru proprietatea de a absorbi si reduce zgomotul. Se poate utiliza pentru confectionarea de minunate draperii cu proprietati acustice cat si ca material de tapiterie.Este disponibil intr-o gama   variata de culori si nuante  ( 49 )

draperii care reduc zgomotul

Avand in compozitie TREVIRA CS, aceste materiale indeplinesc standardele utilizarii in decorarea spatiilor publice (hoteluri,restaurante,etc).

Sunt ignifuge  simboluri materiale textile (clasa 1), usor de intretinut, durabile, rezistente la uzura. Nu isi pierd proprietatea de a fi ignifuge nici dupa numeroase spalari ori dupa timp indelungat intrucat structura firului Trevira este cea care ofera proprietatea de material ignifug,nefiind impregnate cu agenti de ignifugare.

Casele noastre sunt, fără îndoială, locul în care ar trebui să ne simțim relaxati, adăpostiti și protejati. Adaugati un plus  de confort utilizand tesaturi decorative fonoabsorbante !

Va asteptam cu drag in showroom-ul nostru , pentru a va prezenta aceste tesaturi cu proprietati deosebite.

https://www.cromatique.ro

Leave a Comment