Alegeti eleganta textilelor in culori neutre pentru un design atemporal

Draperii clasice Ibiza Azul

Cromatique  reuneste colectii de materiale textile deosebite pentru confectionarea de elegante perdele si draperii sau durabile stofe de tapiterie, cu ajutorul carora veti putea realiza minunate decoruri atemporale.

draperii clasice Bucuresti

De ce decor atemporal ?

Ca aproape totul, în viața modernă, designul interior este supus modei si tendintelor care sunt intr-o continua schimbare.

Spre deosebire de alegerile de imbracaminte, nu este întotdeauna ușor să ținem pasul cu cele mai recente capricii ale modei atunci când vine vorba de stilul de amenajare din locuintele noastre.

Un design interior de buna calitate necesită o investiție semnificativă de timp și bani, așa că de cele mai multe ori transformarea radicala nu reprezinta o optiune.

Cum realizam un decor pentru un living, o bucătărie sau un dormitor, care va rezista testului timpului ?

Cheia este sa optam pentru un aspect atemporal, care va rămâne fidel stilului și gusturilor noastre, indiferent care ar fi tendințele momentului.

Designul atemporal însemna lucruri diferite pentru oameni diferiți, și de multe ori funcționează cel mai bine atunci când este construit in timp.

Calitatea  produselor –  o insusire care nu se demodeaza

Indiferent ca este vorba despre alegerea pieselor de mobilier, a materialelor textile pentru perdele si draperii, a stofei de tapiterie, sau a tapetului, calitatea este esentiala, inseamna rafinament si eleganta.

Nu faceti compromisuri cu privire la acest aspect. Asigurati-va ca produsele achizitionate sunt de buna calitate. Va costa mai mult refacerea sau chiar inlocuirea lor.

Culorile neutre – folosite ca baza in designul interior

O paletă de culori neutre va poate ajuta să creați o eleganta atemporala.

Alb, negru, gri in diverse nuante, maro, crem, bej sunt culori care pot fi integrate oricarui stil de design interior .

perdele si draperii bucuresti

In designul interior, culorile neutre nu trebuie sa fie plictisitoare !

Un fundal in culori neutre va ofera oportunitati de colorat, va permite sa adaugati diverse accesorii in culori indraznete si nuante vibrante, cum ar fi pernele decorative, care pot fi inlocuite si actualizate de cate ori simtiti nevoia.

perdele si draperii de lux

Decorul avand fundal intr-o paleta de culori neutre reprezinta o investitie pentru  termen lung.

Puterea ascunsă a acestor culori este data de ușurinta de utilizare si de libertatea  de a adăuga culori de accent, modele, texturi, deci alegerile in realizarea decorului sunt aproape nelimitate.

stofa tapiterie bucuresti

Culorile neutre sunt stratificate pe nuante. Combinati nuante inchise cu nuante deschise pentru a adauga interes vizual si contrast.

draperii matase

Creati varietate exprimata prin texturi si modele.

draperii texturate

Alegeti culori simple ca fundaluri dar încercați să alegeți texturi interesante.

perdele sector 1

Culorile neutre sunt primitoare iar in prezenta lor ne simtim in largul nostru.

perdele si draperii de calitate

In interioarele decorate in culori neutre, formele sunt cele care ies in evidenta.

materiale textile pentru draperii

Va asteptam in showroom-ul nostru din Bucuresti, Strada Occidentului, Nr 42, Sector 1. Veti gasi produse de calitate pentru elegante decoruri interioare.

www.cromatique.ro

Leave a Comment