Exista o multitudine de materiale textile outdoor, o varietate larga de modele, culori si texturi care permit  realizarea unor decoruri cu adevarat fabuloase la exterior cat si la interior.

material textil hidrofug  tapiterie cu flori  tapiterie cu flori colorate

Sunt diferite materialele pentru exterior de cele destinate decoratiunilor interioare ?

Se pot utiliza textile obisnuite la exterior?

Dar materiale de exterior in amenajarile interioare ?

Spre deosebire de tesaturile destinate amenajarilor de interior, cele special concepute pentru decoratiunile outdoor sunt proiectate in ideea longevitatii, a rezistentei la razele UV, umezeala, murdarie, mucegai. Sunt usor de curatat prin simpla periere sau prin utilizarea unei solutii diluate cu apa si sapun.

Uneori, din considerente economice sau din cauza unei informari necorespunzatoare, pentru amenajarile de exterior se utilizeaza materiale textile obisnuite. Trebuie sa cunoasteti faptul ca acestea nu vor rezista in timp, nu isi vor pastra aspectul initial expuse fiind influentei soarelui, umezelii..Se vor decolora neuniform.

In schimb, in ultmii ani, ideea de a folosi materiale de exterior la interior  a fost imbratisata de cat mai multi designeri si proprietari de locuinte, in special pentru zonele de trafic ridicat cum ar fi holuri, bucatarii, camera copiilor…

Fiind mult mai usor de intretinut, pot reprezenta alegerea ideala pentru familiile cu copii, animale de companie.

tapiterie rezistenta animale de companie

 

De asemenea, de multe ori sunt folosite pentru tapiteria mobilierului situat langa ferestre,expus razelor solare.

Un alt argument al folosirii de textile outdoor la interior este dat de faptul ca acum sunt disponibile intr-o varietate larga de stiluri si modele.

Fie ca optati pentru formalitatea tesaturilor uni , modele etnice, traditionalele dungi, ori veselia printurilor cu plante tropicale,  Cromatique va ofera o gama larga si variata de textile outdoor .

Material textil pentru exterior Mar Arena  Material textil outdoor Cabrera Arena  Tapiterie model geometric Kameni Arena  Material tapiterie model zig zag Santorini Arena  tapiterie motive etnice Thira Arena

Material textil pentru exterior Mar Marino  Material textil outdoor Cabrera Marino  Material textil pentru exterior Kameni Marino  Material textil pentru exterior Santorini Marino  Material textil pentru exterior Thira Marino

Material textil pentru exterior Mar Rojo  Material textil outdoor Cabrera Rojo  Tapiterie model geometric Kameni Rojopng  Material tapiterie model zig zag Santorini Rojo  tapiterie motive etnice Thira Rojo

  pentru mai multe modele  accesati :  www.cromatique.ro

 

Le puteti utiliza pentru tapiterie mobilier, perne decorative, fete de masa , draperii pentru pergole si multe altele. Imaginatia este limita .

materiale textile pentru exterior

Când vine vorba despre confort, cei mai mulți oameni sunt sceptici cu privire la cum se simt la atingere textilele outdoor. Cele care au in compozitie 100% Acril, nu sunt rigide , sunt moi si placute la atingere.

Folositi cu incredere atat in amenajarile exterioare cat si in cele interioare materiale textile outdoor, concepute sa reziste.

Alegeti calitatea . O veti regasi in durabilitate.Culorile vor ramane vibrante ani de zile chiar sub influenta soarelui intens.

Va asteptam cu drag in showroom-ul nostru situat pe strada Occidentului,nr 42,sector 1, Bucuresti.

www.cromatique.ro