La Cromatique puteți găsi perdele fotocatalitice  !!!!

Pentru că ne preocupă, pentru că suntem în permanență la curent cu ceea ce este nou, pentru ca ne dorim să oferim cele mai bune produse clienților noștri, pe acelea care să corespundă cu adevărat nevoilor lor .

Poluarea atmosferică este subiect global și, în sensul acesta se întreprind în permanență cercetări complexe pentru îmbunatățirea calității aerului respirat .

Ca mai toate domeniile, și cel al țesăturilor textile, este unul dinamic, în care noile tehnologii își găsesc aplicabilitate iar multe dintre materiale nu mai sunt proiectate doar în ideea îndeplinirii simplului rol decorativ ci și înglobează un cumul de funcționalități .

Perdelele Hohmann PURE AIR © , lansate în acest an, sunt concepute pentru a reduce problema poluării aerului, problemă care devine din ce în ce mai acută.

Exact ! S-au dezvoltat tehnologii de transformare a decorativelor perdele în adevărate filtre de aer. Perdele care purifică aerul !

Tehnologia inovatoare funcționează într-un mod similar cu procesul de fotosinteză  – procesul natural pe care plantele și unele microorganisme îl folosesc pentru a converti dioxidul de carbon în apă și alimente, folosind lumina.

Firul de țesătură este acoperit cu un mineral fotocatalizator, care, la trecerea luminii, descompune poluanții obișnuiți, purificând astfel aerul din încăpere.

perdele antibacteriene

Perdele fotocatalitice !!!!

Arata ca perdelele obișnuite, însa îndeplinesc o funcție inedita  – aceea de purificare a aerului interior.

Perdelele împreună cu lumina naturală ce pătrunde prin fereastră  – instrumente atât de simple pentru a obține ceva atât de important !!!!! – aer curat în încăpere.

Ce ar mai fi de știut despre ele ?

  • stratul de mineral este activat și de lumina artificiala. Deci rolul perdelelor este îndeplinit și în absența luminii naturale.
  • efectul catalitic nu dispare în urma spălării țesăturii, nici după timp îndelungat. Este prezent pe întreaga durată de viată a materialului textil.

Evident ca problema poluării,  reală și relevantă pentru  mulți dintre noi, nu se poate soluționa numai cu perdele, însă acestea ar putea reprezenta o soluție cu adevarat spectaculoasă în reducerea riscurilor asociate respirării aerului de proasta calitate.

Vă așteptăm cu drag în showroomul nostru unde veți găsi aceste perdele inovatoare !

www.cromatique.ro

PureAirBrochureEnglish